locked
Moblie Apparaatcentrum 6.1 start niet op RRS feed

 • Vraag

 • “Bericht oorspronkelijk geplaatst door: Mark Vlaar”

  Hallo, Na aanschaf van mijn Samsung Omnia gekoppelt aan mijn Vista 32bits pc maar helaas wil deze niet WMDC opstarten en synchroniseren met de Omnia. het programma komt niet verder dan een groen opstartscherm en de mededeling dat ik moet wachten wat kan ik doen om dit op te lossen???


  Rudi Spees. Microsoft Partner
  donderdag 8 april 2010 11:10

Alle reacties

 • Hallo,

  Wat je kunt doen is als eerste ervoor zorgen dat de drivers voor de Samsung Omnia worden geinstalleerd. Het lijkt erop dat jou probleem wordt veroorzaakt door het feit dat er geen drivers worden geinstalleerd voor jou telefoon.

  Als eerste dien je de usb instelling van je telefoon eens te wijzigen van activesync naar Massaopslag. Als je dat gedaan hebt ga je je telefoon eens verbinden met de computer. Je zult zien dat er drivers geinstalleerd worden. Als de drivers eenmaal geinstalleerd zijn kun je je telefoon weer loskoppelen en de usb instelling terugzetten naar activesync.

  Daarna opnieuw verbinden met je computer en dan testen of je Windows Mobile Device Center nu wel verbinding wilt maken met je Samsung Omnia. Graag zie ik je reactie tegemoet.


  Rudi Spees. Microsoft Partner
  donderdag 8 april 2010 11:11