locked
Hoe kan ik contacten selecteren van mijn SIMkaart? RRS feed

 • Vraag

 • Hallo allemaal,

  Ik heb een Gigabyte S1205 Cougar, dual-sim telefoon met daarop windows mobile versie 6.5.

  Wanneer ik mijn telefoon start krijg ik een lijst met (waarschijnlijk) laatst gebelde nummers en contacten. Waar deze contacten vandaan komen is mij op dit moment nog niet helemaal duidelijk, maar het lijkt erop dat ze voor een deel uit Outlook op mijn PC komen. Echter de de contacten op mijn simkaart(en) worden niet getoond, terwijl ik weet dat ze er wel staan (ik controleer dat door de sim-kaart terug te plaatsen in mijn Nokia (of een willekeurige andere telefoon) en dan zie ik ze wel).

  Heeft iemand soortgelijke ervaring en mogelijk een oplossing daarvoor?

  Wanneer ik begin met bellen wil ik per simkaart een lijst zien waarin zowel de contact op mijn simkaarten voorkomen als de contacten uit mijn Outlook. Veder moet het ook mogelijk wworden gemaakt om de bron van de contacten (sim1, sim2 of outlook) zichtbaar te krijgen.

  Alvast bedankt voor jullie reactie.

  Met vriendelijke groet,

  Peter


  PeterWinMob
  zaterdag 16 oktober 2010 10:10

Alle reacties

 • Hoi,

  Het probleem is dat dit soort toestellen vaak aparte programma's gebruiken om beide interne telefoons aan te sturen. Windows Mobile voorziet namelijk zelf niet in het gebruik van 2 simkaarten. Vaak is de ene sim gekoppeld aan het native programma van Windows Mobile en de 2e sim aan een aparte dialer. Hierdoor krijg je dus ook problemen met contacten die op beide simkaarten staan. Ik vrees dat er hiervoor geen 1-2-3 oplossing is.


  http://www.mobilityminded.com
  dinsdag 26 oktober 2010 11:50