locked
RSS Reader & Nieuwe Kanalen RRS feed

 • Vraag

 • “Bericht oorspronkelijk geplaatst door: Bart_1973”

  Ik heb problemen met het instellen van nieuwe RSS feeds en daarover tevens een tweetal vragen.

  Bij het zoeken naar een nieuw kanaal via LiveSearch verschijnt standaard de melding dat LiveSearch niet beschikbaar is, Syndic8.com blijft oneindig lang zoeken.

  Dit terwijl er geen enkel probleem bestaat met mijn mobiele internetverbinding: ik kan zonder enig probleem surfen en mijn mail ophalen.

  Wat gaat er mis?

  Daarnaast de vragen:

  - Waarom kan ik alleen uit obscure zoekmachines als Live Search & Syndic8.com kiezen? Met Google had ik binnen enkele seconden hele lijsten met RSS feeds. Hoe kan ik de standaard zoekmachines voor RSS feeds aanpassen?

  - Wanneer is de eerste update van WM6.5 gepland en hoe/waar kan ik die downloaden (de "update" knop in WM6.5 lijkt namelijk niet aanwezig. Ik stoor mij namelijk behoorlijk aan taal- en stijlfouten zoals "Deze Zoekprogramma" in de RSS applicatie. Net of ik een erg dure bèta versie aangeschaft heb.


  Rudi Spees. Microsoft Partner
  donderdag 8 april 2010 13:55

Alle reacties

 • Hallo Bart,

  Als eerste het antwoord op de vraag met betrekking tot de updates. Ik weet niet wanneer de eerste update voor Windows Mobile 6.5 zal plaats vinden. ik kan je enkel aanraden om met jou toestel regelmatig te zoeken naar nieuwe updates.

  Met betrekking tot de kanalen voor het zoeken naar nieuwe RSS feeds. Deze functie is een Functie van microsoft. Microsoft heeft ervoor gekozen om enkel haar eigen RSS zoekmachines te integreren met de RSS hub. Je kunt nog altijd zoeken met google, echter zul je dan de adressen van de RSS feeds handmatig via de RSS hub moeten toevoegen.

  Het is voor Microsoft helaas niet mogelijk om lukraak andere zoekmachines te integreren in haar eigen software. Dit heeft allemaal te maken met (veelal dure) licenties en overleg wat Microsoft met bijvoorbeeld Google zou moeten doen. Daar Microsoft veel services gratis wilt houden is er dus gekozen voor deze oplossing. 

  Ik weet niet of het in de toekomst aangepast gaat worden zodat er meerdere alternatieve zoekmachines beschikbaar gemaakt gaan worden.


  Rudi Spees. Microsoft Partner
  donderdag 8 april 2010 13:56