locked
probleem: roaming & Sense-interface RRS feed

 • Vraag

 • “Bericht oorspronkelijk geplaatst door: bw_van_manen”

  Ik heb een abonnement bij Telfort waardoor ik gebruik mag maken van het KPN netwerk. Helaas snapt mijn HTC HD2 dit niet en ondanks al mijn pogingen om overal aan te geven dat ik het prima vond dat roamen misschien extra geld kost blijf ik deze melding continu krijgen en werken applicaties niet omdat ze vinden dat ze geen internet hebben als ik verbonden ben met het KPN netwerk. Dit is heel frustrerend. Ik heb in 1 dag meer dan 20 meldingen gekregen dat roamen geld kost. Ik weet het nu wel en wil het nooit meer zien. Kan ik dit instellen? 

  Sowieso heb ik het idee dat mijn HTC 'Sense' interface veel minder opties heeft dan Windows mobile 6.5. Zo mis ik veel opties van mijn 'oude' Windows 6.0 telefoon. Heeft iemand een verborgen optie-menu gevonden of weet iemand een manier om die Sense interface uit te schakelen? 

  Rudi Spees. Microsoft Partner
  donderdag 8 april 2010 13:52

Alle reacties

 • Hallo,

  Ik denk dat het in jouw geval beter is om contact op te nemen met de klantenservice van Telfort. Deze mensen kunnen jou de exacte instellingen geven met betrekking tot roaming. Het is immers hun abbonement welke ze aangeboden hebben. Dan kunnen ze je zeer waarschijnlijk ook helpen met de juiste instellingen.


  Rudi Spees. Microsoft Partner
  donderdag 8 april 2010 13:53