locked
Market place RRS feed

 • Vraag

 • Ik heb nog geen WP7. Ik woon in de Canarische eilanden. Voordat ik een WP7 aanschaf wil ik weten wat er op de marketplace voor mijn lokatie te krijgen is. Hoe kom ik daar achter zonder phone? Ik heb hier en daar wat apps aangeklikt maar tot nu toe is de enige melding "sorry, the requested item isn't available in your location"

  Hoe krijg ik een overzicht van wat er wel beschikbaar is?

  Ik heb zune geinstalleerd op de PC. Maar de market place daar toont alleen wat movies, verder niks.

  dinsdag 14 december 2010 09:11

Alle reacties

 • Heey Ik heb nu ongeveer 2 weken een HTC HD7. Vet apparaatje en supersnel. Ik antwoord eigenlijk nooit op forums ofso maar ik dacht, laat ik eens een (bijna) WP7 gebruiker helpen =P

  Het blijkt dat je in veel landen zoals NL (waarsch ook jouw locatie) nog geen muziek kan kopen (via zunepass) en apps & games kan downloaden dit blijkt pas medio 2011 in te gaan. Aangezien ik NU al apps op m'n phone wilde hebben ben ik dus hevig gaan zoeken en heb een blogpost van een TU delft student gevonden die een manier heeft gevonden om  toch apps te kunnen downloaden.

  http://blog.tomverhoeff.nl/2010/10/20/gebruik-van-de-windows-phone-7-marketplace-met-een-nederlandse-creditcard-beknopt/

  Je kan via deze manier heel misschien apps kopen (als je in het bezit bent van een creditcard) maar je kan zeker weten GRATIS apps downloaden en installeren! Aangezien er nu al meer dan 4000 apps zijn en er elke dag zo'n 100 bijkomen, zitten er ook een heeel aantal gratis apps tussen!!

  Als je via je Zune software op je computer ook apps wil downloaden moet je daar ook met je nieuwe hotmailadres aanmelden.

  Nog een leuke site om de apps bij te houden is http://wp7applist.com/

  Ik hoop dat dit je helpt;)

   

  Gr. Raaf

  vrijdag 17 december 2010 01:07