locked
Ineens geen Mails zichtbaar meer RRS feed

 • Vraag

 • Ik heb een Ipaq 210 met Win Mobile 6. Na aanschaf en installatie van mijn Hotmail en Gmail accounts, heeft hij een tijd lang netjes al mijn e-mails van beide accounts kunnen downloaden, tonen en verzenden.

  Ineens (geen nieuwe progs geïnstalleerd) gaat dat allemaal fout. Ik kies voor Verzenden en Ontvangen en hij is een tijdje bezig met het ontvangen van headers e.d. In het geval van G-mail worden er meer dan 300 gevonden en gedownload. Na lang wachten is hij klaar. Er is vervolgens nergens een e-mail te bekennen. De structuur van beide accounts, zoals ik die in Outlook 2010 (32 bits) op de host computer heb staan (en gesynchroniseerd) is aanwezig. Alle mappen zijn leeg (in Outlook op mijn host computer natuurlijk niet).

  Aangezien er geen foutmelding is, kan ik verder niets. Geen idee wat er fout is. Heb alle accounts al eens verwijderd, de Ipaq gereset (niet een totale reset) en de accounts opnieuw ingevoerd en ingesteld. Ik snap niet precies hoe hij vervolgens aan dezelfde directory structuur komt als op de host computer (nadat ik Ontvangen/Verzenden doe, maar voordat ik synchroniseer), maar goed. De mappen blijven ook na synchronisatie leeg.

  Kan iemand me op weg helpen naar een oplossing?

  David

   

  zondag 7 november 2010 16:19