locked
microsoft e-mail RRS feed

 • Algemene discussie

 • Microsoft e-mail account

  een e-mail account van windowslive of hotmail outlook is gewoon een koppijn geworden,altijd weer als je in je postvak in moet is er weer een ander rommel.

  men probeert alleen gekheden en allerlei experimenten uit te voeren in plaats van het nodige dat men in feite nodig heeft,n.l. je berichten lezen of nieuwe berichten te verzenden.

  ik ben persoonlijk een technologie specialist die bezig is met microsoft technologie,maar nu word het straks tijd om microsoft vaarwel te zeggen en voor andere te gaan,zoals google en apple technologie,hoe lastig is het dan voor iemand die niet zo veel verstand heeft in de gekheden die microsoft uitvoert.

  men zeg dat het allemaal voor veiligheid maatregelen zijn,maar dat je telkens weer je mail niet kan lezen,wat voor zin heeft het dan dat je een e-mail adres hebt.

  bij google mail heb je zulke rommel niet en is veel beter in veiligheid dan deze rotzooi dat ze telkens weer bij microsoft uithalen.

  mijn verzoek is om het makkelijk te maken voor wij als gebruikers van microsoft producten en niet verwikkel te raken met hun experimenten.

  .

  zondag 10 augustus 2014 11:00