locked
Verpllaatsen applicaties op startscherm RRS feed

 • Vraag

 • “Bericht oorspronkelijk geplaatst door: JD”

  Ik heb WM 6.5 Pro geinstalleerd op mijn HTC TP2. Hoe verplaats ik applicaties op het startscherm, zodat ik de meest gebruikte applicaties bovenaan kan zetten. En hoe verwijder ik applicaties van dit scherm, die ik niet gebruik?

  Dank

  JD


  Rudi Spees. Microsoft Partner
  donderdag 8 april 2010 12:59

Alle reacties

 • Hallo Dlm,

  Ik heb je bericht gewijzigd omdat je je mail adres erin gezet hebt. Het is niet verstandig om je mail adres op internet te zetten in verband met Spam.

  Daarbij is het zo dat wij niet reageren op mail. De vragen worden hier op het forum gesteld en dus ook op dit forum afgehandeld. Dit om het feit dat andere mensen deze berichten lezen en mogelijk ook wat aan de gegeven oplossing hebben.

  Ik zie iets staan over de Samsung software New PC Studio en het feit dat deze software je qwerty niet herkent. Hoe bedoel je dit precies?

  Wij kunnen helaas geen support geven over het gebruik van de Samsung software. Samsung heeft haar eigen support afdeling voor deze problemen. Echter mogelijk kun je mij nader toelichten wat het probleem precies is zodat ik kan proberen je in ieder geval van wat informatie te voorzien.

  Met vriendelijke groeten,

  Rudi Spees

  --------------------


  “Bericht oorspronkelijk geplaatst door: Joris”

  Hi,

  Applicaties kun je binnen het startscherm bovenaan zetten door het icoon ingedrukt te houden en vervolgens zie je de optie bovenaan verschijnen.

  Het is niet mogelijk om iconen die je niet gebruikt te verwijderen, maar zal je zorgt dat deze onderaan staan heb je er het minste last van.

  Nieuwe applicaties worden automatisch onderaan toegevoegd overigens, wil je ze vaker gebruiken is het aan te raden deze ook naar boven te zetten.

  succes

  Joris (Microsoft)


  Rudi Spees. Microsoft Partner
  donderdag 8 april 2010 13:00