locked
Extra velden contactpersonen RRS feed

 • Vraag

 • “Bericht oorspronkelijk geplaatst door: Bill”

  In mijn Outlook (Exchange) account staan bij de contactpersonen ook extra velden ingevuld, waaronder 'Gebruikersveld 1'. Velden zoals 'Partner' en 'Kinderen' komen wel op m'n WM6.1 apparaat, maar 'Gebruikersveld 1' niet.

  Weet iemand waar ik een lijst kan vinden met velden die gesynchroniseerd worden tussen Exchange en Windows Phone?


  Rudi Spees. Microsoft Partner
  donderdag 8 april 2010 10:47

Alle reacties

 • Beste Bill,

  Uit je post begrijp ik dat je zelf aangemaakte velden op de Exchange server wilt synchroniseren met Outlook op je Windows Mobile 6.1-apparaat. Helaas is het niet mogelijk aangepaste velden toe te voegen aan de lijst met velden in een Outlook Mobile 6.1-omgeving. Daarom is het dan ook niet mogelijk deze velden te synchroniseren, tenzij men de namen van bestaande velden die men niet wil gebruiken aanpast in het register. Dit laatste wordt echter niet door Microsoft ondersteund, dus daar kan ik, vrees ik, je niet mee helpen.

  Ik hoop dat ik je vraag naar tevredenheid heb beantwoord.

  -----------------------------

  Beste Erwin,

  Bedankt voor je reactie.

  Het gaat alleen niet om zelf aangemaakte velden, maar om bestaande velden. In Outlook (2007) vind je die als je bij het contactpersoon klikt op 'Alle velden'. Zet dan 'Selecteer uit' op bijvoorbeeld 'Persoonlijke velden'.

  Mag ik uit je antwoord opmaken dat alle velden die standaard in Outlook/Exchange zitten gesynchroniseerd worden met Outlook Mobile 6.1?

  -------------------------------------------

  Ja, De standaard velden worden gesynchroniseerd. Het is alleen nog de vraag of je telefoon deze weergeeft. Normaal gezien is dit geen probleem. Echter zijn er ook telefoons op de markt waarvan Windows Mobile dermate is aangepast dat er wijzigingen in zitten die niet door Microsoft zijn te overzien. Die wijzigingen zijn bijvoorbeeld skins van fabrikanten die ook de weergave van bijvoorbeeld het telefoon boek/contacten aanpast.
  Rudi Spees. Microsoft Partner
  donderdag 8 april 2010 10:49