locked
waar zijn de apps??? RRS feed

 • Vraag

 • “Bericht oorspronkelijk geplaatst door: Gude”

  Sinds kort ben ik in het bezit van de HTC HD2, een geweldig ding! Toen ik echter de marketplace bekeek kreeg ik toch twijfels over mijn beslissing om voor een windows mobile telefoon te gaan. Nog geen 20 apps tov de gigantische cijfers van andere platforms. Dat moet toch aan de gecreeerde omstandigheden liggen en niet aan de ontwikkelaars (zie vorige zin).

  Kan er niet tenminste geregeld worden dat ik ook engelse apps kan kopen? Maar liever nog stimuleer het maken van apps voor windows mobile, want apps zorgen toch echt voor erg veel meerwaarde.


  Rudi Spees. Microsoft Partner
  donderdag 8 april 2010 13:01

Alle reacties

 • Helemaal eens! Heb ook een HD2 en ik baal dat ik in Nederland alleen maar kan kiezen uit 30 apps, tegenover 40000 bij android en ruim 100000 bij apple. En dat terwijl in de VS best veel apps te krijgen zijn voor windows mobile, maar die mag je niet kopen met een nederlandse credit card. Onbegrijpelijk dat microsoft denkt op deze manier te kunnen concurreren met de iphone. Erg jammer ook, want de HD2 zou die concurrentie wel aan kunnen gaan...

  --------------------------------


  “Bericht oorspronkelijk geplaatst door: Rudi Spees”

  Ik ben het met jullie eens dat Windows Mobile via Marketplace minder apps heeft dan de andere aanbieders.

   Echter zijn er genoeg mensen die applicaties ontwikkelen en daar helemaal niets voor hoeven te hebben. Je zou eens forums kunnen nazoeken zoals xda-developers. Xda Developers is een van de zovele forums waar applicaties voor Windows Mobile te krijgen zijn. Het enige nadeel is dat veel apps nog getest moeten worden. Echter, ikzelf heb er al genoeg apps vandaan weten te halen.

  Tegenwoordig is er ook met Marketplace het een en ander veranderd. Het is nu mogelijk om met Marketplace te zoeken naar buitenlandse applicaties en deze kunnen dan (eventueel na betaling) gedownload worden.


  Rudi Spees. Microsoft Partner
  • Als antwoord voorgesteld door Milotje maandag 21 juni 2010 22:12
  donderdag 8 april 2010 13:03
 • Volledig mee eens.

  Je kan bovendien ook via www.freewarepocketpc.net heel wat apps halen.
  Download O!market en je kan de apps rechtstreeks via cabs downloaden op je mobiel.
  Let wel op, de apps zijn niet allemaal getest, maar bij het lezen van de reviews ben je al heel wat wijzer of de app al dan niet goed functioneert.

  maandag 21 juni 2010 22:16
 • Er zijn twee dingen:

  1. Je kunt je landen settings ook op United States zetten, als het goed is kun je dan gewoon dingen kopen;
  2. Je kunt gewoon rechtstreeks bij partijen software kopen, of bij webwinkels als Handango of PocketGear. Die leveren cabs die je gewoon op je toestel kunt installeren.

  Jaap


  Eigenaar van http://www.modernnomads.info Beheerder van http://wiki.pdatotaal.info
  dinsdag 22 juni 2010 06:18