locked
Synchroniseren en Outlook Connector RRS feed

 • Vraag

 • “Bericht oorspronkelijk geplaatst door: Alexander6501”

  Even een beetje hulp gevraagd.

  Ik heb een Windows Mobile toestel, ik synchroniseer mijn contacten en agenda met outlook en in outlook gebruik ik een live-mail adres dmv. Outlook Connector.

  Nu heb ik het volgende probleem. Outlook Connector heeft mijn msn-contacten opgenomen in Outlook, dit zijn allemaal contacten zonder naam en mobiel nummer. Je raadt het al, ik synchroniseer mijn telefoon, en ik krijg allemaal contacten zonder telefoonnummer in mijn telefoon te staan. Hier zit ik niet echt op te wachten, en mijn toestel wordt er ook zeer traag van. Als ik de contacten in Outlook probeer te verwijderen, zegt hij dat hij ze ook van msn verwijdert dan. Dat was nu ook niet weer de bedoeling.

  Samenvatting: Outlook Connector neemt mijn contacten van mijn e-mailadres over in Outlook, dit wil ik stoppen.

  Hoe kom ik hier uit?


  Rudi Spees. Microsoft Partner
  donderdag 8 april 2010 13:58

Alle reacties

 • Hallo Alexander,

  Outlook connector importeerd alle e-mails EN contacten. Hier kun je niets aan veranderen.

  Echter is het wel zo dat in outlook 2 contactpersonenlijsten staan. 1 contacten lijst van het ene account, en dan een contactenlijst van Outlook connector. Bij het synchroniseren kun je in de synchronisatie opties van Windows Mobile Device Center instellen wat er precies gesynchroniseerd moet worden. Daarbij kun je dan ervoor kiezen of de contacten ook gesynchroniseerd moeten worden. Als je maar 1 contactenlijst hebt, dan valt er niet veel te kiezen. Echter, wanneer je meer dan 1 account in outlook hebt staan, heb je ook meerdere contactenlijsten. En dan kun je kiezen welke contactenlijst gesynchroniseerd moet worden.


  Rudi Spees. Microsoft Partner
  donderdag 8 april 2010 13:58
 • ik synchronizeer gewoon met microsoft exchange
  vrijdag 16 april 2010 19:03