locked
Windows Phone event - Dank ! RRS feed

 • Vraag

 • Dank aan alle aanwezigen voor jullie komst afgelopen dinsdag. Noteer vast in de agenda de volgende editie: 9 november op ons kantoor op Schiphol.

   

  donderdag 24 juni 2010 10:04

Alle reacties

 • Maarten,

  Dank voor een geweldige opportunity en ik kijk ernaar uit voor de 9 november. Ik wilde nog noteren dat er erg prettig was met de developers te kunnen praten. Bij ons (Avanade - stukje dochter van Microsoft) waren we ook met Windows Phone 7 bezig geweest voor een klant. Daar hebben ons developers een PoC gebouwd die erg goed gevallen is. Ik ben betrokken vanuit de TI kant (als DE kenner van Windows Mobile/Windows Phone platform. Heb onlangs bij de zelfde klant een paar presentaties gehouden m.b.t. Windows Phone 6.5 i.c.m. Exchange 2010. De nieuwe features en de nieuwe Outlook mobile features. Zelf ben ik een Exchange freak en natuurlijk ook Windows Mobile... Het waas leuk te horen dat Windows Phone 6.5 blijft bestaan. Vanuit TI kant de beheerbaarheid van deze platform is goed vertegenwoordigt in System Center suite... Ik had wel een vraag m.b.t. Updates. Worden deze voor windows Phone 6.5 ook uit handen van HTC's van deze wereld genomen?

  Verder ben ik een jaar geleden een stapje opzij genomen en een iPhone gehaald (ik moet toch weten wat er zo geweldig aan is). en ik moet zeggen ben deep teluurgesteld. Simpele zaken ontbreken en niemand heeft daar erg in...

  1. Smart Dialer
  2. today Screen overzicht met agenda afspraken en E-mail headers
  3. Email wordt altijd volledig opgehaald (dus als de verbinding slecht is moet je eindeloos wachten tot dat het bericht geladen is, terwijl als alleen de header binnen is hoef je daar minder op te wachten)
  4. Multitasking (zelfs in iOS4 is het brak)

  Ik denk dat dit soort zaken een winning point hebben t.o.v. andere platform die dat niet kan bieden.

  vrijdag 2 juli 2010 08:04