locked
Windows Mobile 7 rom voor HTC HD2 RRS feed

 • Vraag

 • Ik hoop van harte dat Microsoft de Winmo 7 uitbrengt voor de HD2; begin dit jaar werd er door HTC verteld dat hun de ROM klaar zouden zetten voor de HTC gebruikers wanneer Winmo 7 uitgebracht zou worden.

  Nu lees je op verschillende forums dat Winmo 7 niet uitgebracht wordt voor de HD2 en op andere forums juist weer wel ik verwacht dan ook van Microsoft een duidelijk antwoord voor alle HD2 gebruikers want ik denk dat er anders veel mensen overstappen naar Android 2.2 (Froyo) welke momenteel bijna aan de eindfase zit van ontwikkeling (ik zit er zelf ook aan te denken om over te stappen wanneer geen Winmo7 voor HD2)

  Mijn ervaring met Winmo 6.5 : Het is behoorlijk achterhaald en moet verder ontwikkeld worden ze borduren te lang door op oude OS versies.

  dinsdag 12 oktober 2010 21:33

Alle reacties

 • Windows Phone 7 komt niet uit voor de HD2: deze telefoon voldoet niet aan de hardware specificaties die Microsoft stelt voor het gebruik voor Windows Phone 7. Erg jammer, maar wel de realiteit.

  Jaap


  Eigenaar van http://www.modernnomads.info Beheerder van http://wiki.pdatotaal.info
  woensdag 13 oktober 2010 17:12
 • Volgens mij is dat wel toegezegd toen de HD2 werd gereleased. Vreemd maar wel waar. Je moet gewoon over gaan op android is sowieso een stuk beter dan winmo 6.5

  maandag 18 oktober 2010 14:04
 • Inderdaad, er werd duidelijk vermeld dat WP7 naar de hd2 zou komen.

  echt belachelijk!

  maandag 22 november 2010 22:17
 • Het is niet belachelijk. Men heeft op diverse sites en forums aangenomen dat er een update zou komen. Het is extreem moeilijk, zo niet onmogelijk om de HD2 van WP7 te voorzien met behoud van alle werkende services. Geen enkel toestel zal te upgraden zijn.
  http://www.mobilityminded.com
  donderdag 25 november 2010 10:15
 • Het is moeilijk nu nog te kunnen bewijzen wie wat gezegd heeft. Maar volgens mij heeft microsoft het wel echt bevestigd. Nu zullen ze dat nooit meer toegeven uiteraard ;)
  Hoe dan ook is het een wijze les om nooit af te gaan op verkoopsites welke dit toezeggen. Gewoon microsoft bellen en vragen of dit echt zo is. Iedereen kan van alles beloven ;)

  Ik heb overigens nu wel echt een SUPER build van winmo 6.5. Iemand heeft dat zelf lopen knutselen op XDA forum.  En met deze versie is zelfs mijn mail werkend.  Uiteraard niet alle leuke dingen van android maar het lukt ze voorlopig niet om een stabiele versie voor de HD2 te bouwen.

  donderdag 25 november 2010 12:10
 • Maar volgens mij heeft microsoft het wel echt bevestigd. Nu zullen ze dat nooit meer toegeven uiteraard ;)


  Dit is een uitspraak die Microsoft NOOIT zal doen en ook nooit gedaan zal hebben. Zelfs als het technisch zou kunnen/mogen van Microsoft moet HTC flink in de buidel tasten om drivers te ontwikkelen voor een nieuw OS. Zoals je snapt kan Microsoft niet voor HTC beslissen of zij een upgrade gaan uitbrengen. Ook HTC heeft deze uitspraak nooit gedaan overigens.

  Jaap


  Eigenaar van http://www.modernnomads.info Beheerder van http://wiki.pdatotaal.info
  maandag 29 november 2010 12:04
 • Ik geloof je direct. Wellicht ooit verkeerd begrepen. Wellicht dat er stond dat de HD2 ook ooit uit zou komen met wp7 ofzo.

  dinsdag 30 november 2010 13:14
 • nou snap ik er niks meer van.mij werd gezegd en door vodafone bevestigd dat er een rom-update kwam voor de hd2 voor WM7 in het begin van 2011.wie weet hoe het zit?gr ziggy
  donderdag 2 december 2010 19:52
 • Er is een HD2-like device op de markt, de HTC HD7. Iets groter scherm, en een erg mooi besturingsysteem...

  Jaap


  Eigenaar van http://www.modernnomads.info Beheerder van http://wiki.pdatotaal.info
  dinsdag 7 december 2010 23:20
 • Die gaat er niet komen. Specifieke hardware eisen zijn niet ingevuld bij de HD2, waardoor dit toestel van Microsoft niet geupgrade mag worden door Vodafone.

  Jaap


  Eigenaar van http://www.modernnomads.info Beheerder van http://wiki.pdatotaal.info
  dinsdag 7 december 2010 23:21