locked
Openen van PDF op telefoon niet mogelijk RRS feed

 • Vraag

 • Geachte heer, mevrouw,

  op een eerdere vraag over het blokkeren van bijlagen op een telefoon werd door Joris het volgende antwoord gegeven:

  “Bericht oorspronkelijk geplaatst door: Joris”

  Hi,

  de oplossing hiervoor is dat je het bestand even opslaat op je telefoon. Als je een email krijgt met een bijlage, eerst even de bijlage downloaden door er één maal op te tikken met je vinger. Als dat is gebeurt zie je ook het programma icoontje verschijnen. De volgende stap is het opslaan. Tik met je vinger op het programma en en hou deze ingedrukt. Vanzelf verschijnt dat de optie opslaan als....Kies een logisch plek die je ook weer terug kunt vinden (het beste is een externe micro SD kaart, daar is toch ruimte genoeg).

  Om bij het bestand te komen....Start - Verkenner - Geheugkaart en daar vind je het bestand. 1 keer tikken en het bestand wordt geopend. Ideaal is het wellicht niet, maar het is voor je eigen veiligheid gedaan.

  Succes

  Joris (Microsoft)

   

  Ik heb inmiddels de opgegeven handelingen uitgevoerd voor een pdf-bestand. Nu ik het document via de verkenner open krijg ik de volgende foutmelding:

  "Waarschuwing. Er is geen toepassing gekoppeld aan -bestandsnaam-. Voer de toepassing eerst uit en open het bestand vervolgens in de toepassing.".

  Nu open ik Adobe Reader LE, en deze ziet het document niet als een document, dus kan ik hem niet openen.

  Kun jij mij informeren hoe ik een pdf dan wel kan openen?

  Groet,

  Paulien

  woensdag 19 januari 2011 10:09