none
msoobe.exe not working... RRS feed

  • Pytanie

  • i read some other threads where people are having problems with the activation process, but i haven't stumbled across a post with my issue...

     

    msoobe.exe just doesn't work.  no error message or anything, you just click 'activate windows' and it loads msoobe.exe in task manager but the program goes no further.  a lot of posts say 'just activate by phone' but i can't even get to that screen.

     

    so i went to the microsoft webpage, saw that i was failing for installation of plugins and plugins connecting to microsoft.  i downloaded and installed wgaplugininstall and ogaplugininstall (i'm on firefox), and it still says i failed after installation.  so here's the MGA log:

     

    Diagnostic Report (1.9.0027.0):
    -----------------------------------------
    Windows Validation Data-->
    Validation Status: Not Activated
    Validation Code: 1
    Cached Validation Code: N/A
    Windows Product Key: *****-*****-8D8WV-XJGPW-HMP9M
    Windows Product Key Hash: wUlnwfQxgZlJBxBYfYUHH/Gr9Po=
    Windows Product ID: 76487-OEM-2227483-60856
    Windows Product ID Type: 3
    Windows License Type: OEM System Builder
    Windows OS version: 5.1.2600.2.00010100.2.0.pro
    ID: {E0A5D469-8947-4E21-8D0A-EFF5F99C25BF}(3)
    Is Admin: Yes
    TestCab: 0x0
    LegitcheckControl ActiveX: Registered, 1.9.42.0
    Signed By: Microsoft
    Product Name: N/A
    Architecture: N/A
    Build lab: N/A
    TTS Error: N/A
    Validation Diagnostic: 025D1FF3-230-1_025D1FF3-238-2_025D1FF3-258-3
    Resolution Status: N/A

    Vista WgaER Data-->
    ThreatID(s): N/A
    Version: N/A

    Windows XP Notifications Data-->
    Cached Result: 8
    File Exists: No
    Version: N/A, hr = 0x80070002
    WgaTray.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    WgaLogon.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002

    OGA Notifications Data-->
    Cached Result: N/A, hr = 0x80070002
    Version: N/A, hr = 0x80070002
    OGAExec.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    OGAAddin.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002

    OGA Data-->
    Office Status: 109 N/A
    OGA Version: N/A, 0x80070002
    Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    Office Diagnostics: B4D0AA8B-543-80070002_025D1FF3-230-1_025D1FF3-238-2_025D1FF3-258-3

    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
    Download signed ActiveX controls: Prompt
    Download unsigned ActiveX controls: Disabled
    Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
    Active scripting: Allowed
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed

    File Scan Data-->

    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>{E0A5D469-8947-4E21-8D0A-EFF5F99C25BF}</UGUID><Version>1.9.0027.0</Version><OS>5.1.2600.2.00010100.2.0.pro</OS><Architecture>x32</Architecture><PKey>*****-*****-*****-*****-HMP9M</PKey><PID>76487-OEM-2227483-60856</PID><PIDType>3</PIDType><SID>S-1-5-21-2025429265-1767777339-1644491937</SID><SYSTEM><Manufacturer>MICRO-STAR INTERNATIONAL CO., LTD</Manufacturer><Model>MS-7222</Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>Phoenix Technologies, LTD</Manufacturer><Version>V3.20</Version><SMBIOSVersion major="2" minor="3"/><Date>20061124000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>AA613B1F01842077</HWID><UserLCID>0409</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>Eastern Standard Time(GMT-05:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM/><GANotification/></MachineData><Software><Office><Result>109</Result><Products/><Applications/></Office></Software></GenuineResults> 

    Licensing Data-->
    N/A

    Windows Activation Technologies-->
    N/A

    HWID Data-->
    N/A

    OEM Activation 1.0 Data-->
    BIOS string matches: no
    Marker string from BIOS: N/A
    Marker string from OEMBIOS.DAT: N/A, hr = 0x80004005

    OEM Activation 2.0 Data-->
    N/A


    czwartek, 1 września 2011 03:58

Odpowiedzi

  • "monoaural" wrote in message news:234a0708-7220-4fc1-a5f8-72bebcab91f4...
    the web address, after clicking on the proper stuff, told me to use the activate windows program ...which i can't.
     
    go to the Diagnostics page – www.microsoft.com/genuine/diag – and see what it has to say.
    try uninstalling Comodo and activating
    What other AV’s have EVER been installed on this machine since the last reformat/reinstall?
     

    Noel Paton | Nil Carborundum Illegitemi | CrashFixPC | The Three-toed Sloth
    • Oznaczony jako odpowiedź przez Darin Smith MS piątek, 9 września 2011 18:56
    środa, 7 września 2011 12:12
    Moderator

Wszystkie odpowiedzi