none
Can not view client access properties on the Exchange 2010. RRS feed

  • 問題

  • Dear Sir

    當我開啟Exchange Management Console 中 server configuration\ client access 右邊 mail server, 點擊右鍵內容,會出現錯訊息,請問是甚麼原因?

    訊息如下:

    An error occurred while accessing the registry on the server "hostname". The error that occurred is "The network path was not found".

    It was ruuning the command "Get-AntispamUpdates". Identity "hostname".

    目前架構: windows 2003 32Bit Enterprise sp2+Exchange2003 enterprise sp2 (all role in this server)與 windows 2008 64bit Enterprise R2 +Exchange2010 Exnterprise(all role in this server),(no install any rollup) 並存.

    2010年5月3日 上午 09:37

解答

  • Dear Sir

    我有看到其他論壇問題回覆,因為我沒安裝Edge transport role,所以也無法開始Anti-Spam功能,才會出現錯誤沒錯吧.

     

    Exchange 2010 Server Configuration - network path was not found:

    http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/exchangesvradmin/thread/c30a0872-b7f9-4d89-8f6c-0a1571059ce7

    =================================================================================

    The error only occur when you try to check the properties on server from Exchange Management Console?

    please try to use get-exchangeserver "servername" |fl, get-antispamupdates "servername" |fl and then pasted here.

    Please check if you have antispamupdate enabled. If yes,
    then please verify if you can connect to internet to get antispam update. 

    Besides, I'd like to know if you install all the roles on the same machine. If you check the properties from other role,
    then please check the issue on its own role.

    Configure Anti-Spam Automatic Updates

    http://technet.microsoft.com/en-us/library/aa997861.aspx
    =====================================================================================

    2010年5月3日 上午 09:57

所有回覆

  • Dear Sir

    我有看到其他論壇問題回覆,因為我沒安裝Edge transport role,所以也無法開始Anti-Spam功能,才會出現錯誤沒錯吧.

     

    Exchange 2010 Server Configuration - network path was not found:

    http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/exchangesvradmin/thread/c30a0872-b7f9-4d89-8f6c-0a1571059ce7

    =================================================================================

    The error only occur when you try to check the properties on server from Exchange Management Console?

    please try to use get-exchangeserver "servername" |fl, get-antispamupdates "servername" |fl and then pasted here.

    Please check if you have antispamupdate enabled. If yes,
    then please verify if you can connect to internet to get antispam update. 

    Besides, I'd like to know if you install all the roles on the same machine. If you check the properties from other role,
    then please check the issue on its own role.

    Configure Anti-Spam Automatic Updates

    http://technet.microsoft.com/en-us/library/aa997861.aspx
    =====================================================================================

    2010年5月3日 上午 09:57
  • 谢谢您的分享!
    Your expertise never fails to impress :)
    2010年5月5日 上午 05:52